Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Hade det lite lugnt idag på förmiddagen så då passade jag på att köra ett distanspass. Drog iväg norrut via Knivsta, via Fjällnora och sedan in mot Uppsala. Hälsade på min barndomsvän på jobbet och fick dessutom en kopp kaffe och en vattenpåfyllning. Drog vidare genom Uppsala och ned på vad ja tror är Upplandsleden. Strax söder om uppsala går den ut längs med vattnet, jättefina stigar och vackra vyer. Sen fick jag lov att kriga en del motvind sista biten hem. Såg inte mindre än fem ormar idag som låg och gassade i solen. Fina djur även om man kan bli lite överraskad när vad man tror är en kvist plötsligt slingrar sig iväg från stigen! image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.