Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Slingrande distans

Nu är ja precis hemkommen efter ett kombinerat distans och teknikträningspass. Det blev sväng bort mot Ängsjö, tog Upplandsleden dit som slingrar sig fint längs Mälaren, den var rätt bökig, massa löv som ligger ovanpå och döljer hala rötter och stenar. På vägen dit höll ja på att köra över en orm som låg på vägen men ja fick syn på han i sista sekund och hann hoppa över den. Vände tillbaka och tänkte ta kort på den. Du börja den slingra sig ned mot diket, ja satte hjulet för så att ja skulle hinna fram med kameran… Då smet den genom fälgen! Haha! Blev totalt fyra timmar i underbart väder. Nu står det jobb på agendan:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.