Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Sjukdomsdimman lättar

Vaknade till ljudet av regn imorse, på avstånd mullrade åskan. Hann inte mycket mer än att konstatera att jag var vaken innan det small till som tusan, kan inte varit långt från huset. Men efter regn kommer solsken och på samma sätt har våra sjukdomar här nere varit nere på botten och vänt, nu blir vi bara bättre:) Vi känner oss piggare men inte helt 100. Jag var ut med Wengan och rullade en ytterst lätt och lugn tur idag. Jag blir knäpp om jag bara ska sitta inne och jäsa. Vi rullade ut genom Larnaka längst strandpromenaden som för tillfället ser ut att få sig ett ansiktslyft.

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.