Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Sista vilan och plåtning

Sista dagen på den efterlängtade och välbehövda vilan… Den här dagen har så här långt bestått av frukostätning och kaffedrickande. Jag testade än en gång att göra latteart i ett martiniglas. Den stora diametern gör att man får en ordentlig canvas att göra sin konst på. Senare ska jag ut och fotografera lite tjockiscyklar. Får se hur det ska gå till… 5 fatbikes i Smurfen, en Nissan Kubistar. Mitt personbästa är 6 cyklar men då med vridna styren och hjulen plockades av och stoppades in i de små hålen som uppstod här och där. 5 fatbikes kan nog bli värre. Får kanske ta släp! haha! Ha en fortsatt trevlig söndag!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.