Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Snacka om hektisk dag! Kl 1200 när jag står i en kyrka och jobbar får jag sms från Lufthansa, din flight är inställd… skulle åka till Madrid på ett fotojobb som vi efter många om och men tvingades avboka då en ombokning efter strejken inte skulle räcka. Men så halka ja på ett bananskal så istället blev det en tur med ett gäng sandvikencyklister till Alicante på träningsresa:) Så det blev hem i full fart, tokpacka och sen full fart till Arlanda. Nytt pers i sista minuten!

IMG_2707

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.