Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Sista kvällen med brudarna

Imorgon åker Annie och Carro hem så idag var vi ute och fikade och åt gott här i Larnaka. Först en sväng till Starbucks där kassörskan döpte om mig till Yesperg… Sen gick vi till en kebaberia och åt Souvlaki. Nu börjar vi bli friskare så imorgon blir det nog lite mer cykling 🙂 Självklart kommer en laddning bilder från dagen också 🙂

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.