Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Sista dagen börjar….nu!

Och resan börjar så smått lida mot sitt slut! Har haft det så sjukt [email protected] tokbra här! Har verkligen blivit bortskämd! Man tränar…äter…byter om och tränar igen… Äter… Och så flyter det på. Efter gårdagens köttiga pass blev det en god lunch och då den hade lagt sig tiog jag några längder i en av bassängerna innan det åter igen var dags att äta! Efter maten gick jag och Magnus “Husky” och besökte min nya vän “the barista” eller Bens som var hans riktiga namn. Jag har nu sett han göra iordning tre eller kanske fyra latte och jag har lärt mig ett och annat som ja är sugen på att testa där hemma! Nu är det sista frukosten på gång sen ska ja….träna! Ni måste kika in Thanyapura, helt stört bra!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.