Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Semesterrapport del 2

Är fortsatt på semester och bloggen får lida av en mindre bloggtorka. Har varit nere i Ungern och kikat på Formel 1, vilket race det var! Det i särklass bästa racet jag sett live men även ett av de bättre racen totalt sett. Snart befinner jag mig på svensk mark och jag längtar smått hem till cyklarna och till att kunna träna som folk igen. Tror inte det är helt fel att komma iväg och vara cykellös några dagar för nu saknar jag som sagt cyklarna. Igår var vi och besökte Auschwitz. Ytterst intressant! Idag skymtade vi något stort hus på långt håll och tog oss dit för att kika närmare. En ombyggd gammal zeppelinarhangar som nu var fyllt med något tyskarna kallade Tropic Island. Ett badhus i tropisk stil… inuti en gammal zeppelinarhangar! Imponerande byggnad! Imorgon tar vi färjan över till Sverige! Snart dags att rulla lite cykel igen efter att ha tjockat till några dagar! Jag har tänkt lägga upp lite bilder från SM, fler bilder från Formel 1 loppet och semestern i övrigt när jag kommer hem till en lite bättre uppkoppling! Ses snart Sverige!

Annons
Långnäbbade kråkor…  
Lastbil nere till höger för storleksreferens
En stor plastbubbla

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.