Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Seger är alltid seger

Även om det bara är ett motionslopp så är det ändå kul att passera först över mållinjen. Idag var jag iväg och körde Ottarstrampet. Det är ett lopp jag varit och kört ett par gånger förut. Har lyckats vinna det här loppet en gång förut och idag krigade ja till mig ännu en seger. Kom iväg bra i starten och låg först i inledningen. Efter ett par kilometer var det jag Mikael Karlsson och en från ckuni som hade fått en liten lucka. Efter halva första varvet hade ckuni cyklisten släppt och därifrån var det jag och Mikael som låg och krigade tillsammans. Det är en väldigt trevlig och jordnära cyklist som ja nyligen lärt känna, han var först över mållinjen för en vecka sedan på Upplands cup men idag körde jag ifrån honom i spurten. Hoppas det kan fungera som en bra genomkörare inför Långa Lugnet i Falun. Nu åker ja husbil med mor och far som för övrigt agerade langning, hejarklack, fotograf och ja vet inte allt de hunnit med! 🙂 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.