Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Säsongens hoj till salu!

Tiden går fort och  ännu en mountainbikesäsong kan läggas till handlingarna! Just nu har jag lite ont om tid då jag håller på att packa för fullt för helgens äventyr. Tänkte bara slänga ut en liten krok och meddela att nu när säsongen är över så finns det en tokigt fin Corratec Inside Link för någon runt 170-180cm till salu! Kan fås utrustad på lite olika sätt, med eller utan wattmätare, med eller utan reservhjul! Priset varierar därefter och är du intresserad så är det enklaste att dra iväg ett mail till [email protected]

Nu ska jag packa vidare! Vi hörs!

 

Annons

IMG_1399.JPG

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.