Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Sällskaplig tur

Jag tror att ja gör ungefär 90% av min träning själv, därför värdesätter ja rundor med gott sällskap ännu mer när de väl kommer. Idag gjorde jag Micke Flockhart sällskap. Han tog in på Jeppmans Gasthaus igår och checkade alltså ut idag. Han skulle in till GIH så ja passade på att slå följe en bit. Inledningsvis, ungefär till dess att vi skildes åt höll ja mig ren. Sen blev det skitigt… Körde några leriga skogspartier så ja såg mer ut som ett lermonster än en färgglad cyklist när ja väl var hemma. 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.