Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Sälja av lite bråte

Det är alltid skönt att göra sig av med lite bråte. Ja har bland annat insett att ja inte använder gullefjun särskilt ofta… Har också en hel del hjul över. Dels ett par kolfiber tubisar för tiodelat. Men också en hel del 26″ samt en raceklar komplett 26:a som funkar för oss som har rätt så nära till marken. Ja är 175cm och man bör inte vara längre:) ja har en kamera också, en nikon d90 digital systemkamera med batterigrepp och några objektiv, nyfiken? Skicka ett mail på [email protected]

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.