Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Rumpömhet och jobb

Det blev en lång hemresa igår. Först flygresa från Barcelona till Arlanda, där hoppade jag sedan in i en bil och drog till strax norr om Sundsvall. Nu är man rätt mör i kroppen efter allt stillasittande. Stora kontraster, från att uppleva sol och hyfsad värme, för att på kvällen kunna kasta snöboll, inte nån direkt snö att tala om men jag hade nog kunnat skrapa ihop en snöboll från bilens rutor iaf! Nu blir det jobb och vila några dagar! Här är en kul bild som togs i förrgår;)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.