Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Rostat kaffe och Upplandscuppat

Har suttit och jobbat en hel del med material till kommande Cycling Plus och likaså Allt om Mtb. Jag har valt att inte jobba riktigt lika mycket med text där men får istället sälja fler bilder. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att det kommer finnas med en och annan jag har tagit i kommande nummer! Fick ett meddelande idag av en tidigare kaffekund som undra om det fanns något kaffe på lager i Kaffeverkstan. Tyvärr har en kombination av tidsbrist och prioriteringar gjort att jag inte rostat på ett tag i min kära lilla Kaffeverkstad. Men idag blev det äntligen dags och jag smällde igång rosten på eftermiddagen. Rostade bara några kilon och efter att kunden svängt förbi och spanat in rosteriet var i stort sett allt slut! Nu är jag sugen på att rosta mer! Har ju tagit hem en böna från Rwanda som jag provrostade tidigare i våras med “gott” resultat. Funderar också på att ta hem fler tröjor likt den på bilden nedan då det funnits ett intresse även för denna som jag mest gjorde på skoj 🙂 Nyfiken på mitt kafferostande? Kika in på www.Kaffeverkstan.com

På kvällen drog jag och Morgan iväg till Bålsta för att gasa lite Upplands Cup, en rolig bana med en hel del rötter, fina berghällar och kurvor så torra att de blev hala. Jag älgade iväg direkt i starten med en tanke att ta det så lugnt jag kunde… ni vet hur det brukar sluta. Höll undan och drygade ut ledningen hela vägen in i mål, bara ett litet lokalt träningsrace men det är alltid kul och oavsett om det är SM eller om jag tävlar mot en snorunge med trehjuling kommer hornen fram… Nu är det omladdning inför Borlänge Tour i helgen!

Annons

IMG_3159_Jesper_Andersson IMG_3169_Jesper_Andersson IMG_3173_Jesper_Andersson IMG_3181_Jesper_Andersson IMG_3182_Jesper_Andersson

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.