Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Roligt och jobbigt!

 

Var sugen på att kombinera rolig cykling med lite högre intensitet så därför tog jag idag Enduron till Knivsta och till Knivsta CK’s tokigt skojiga stigar! Körde den banan vi kört Norrort Lightbulb på även om jag efter första varvet strök delen med bmx-banan då det var väldigt mycket snö där.. I övrigt var banan i toppskick och det gick att hålla hög fart! Efter andra varvet dök det upp en till Knivstacyklist, kul med lite sparring! Det blev fyra varv i hyfsat hög hastighet och nu känner jag en härlig trötthet i hela kroppen! Måste säga att den här cykeln bara känns bättre och bättre. Börjar bli riktigt överens med hjulstorleken och geometrin känns rolig även i denna typ av terräng! Ser fram emot att få köra den i lite större terräng där den egentligen hör hemma! Kul att få gasa lite i Knivstakläderna, rätt milt idag så det behövdes inte så mycket kläder under själva intervallerna! Nu blir det hög musik och lite packande!Jesper_Andersson_IMG_2037 Jesper_Andersson_IMG_2042 Jesper_Andersson_IMG_2039 Jesper_Andersson_IMG_2031 Jesper_Andersson_IMG_2029 Jesper_Andersson_IMG_2028 Jesper_Andersson_G0064734

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.