Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Rid- och cykelsport

Det blev inget Kepsande för min del idag, faktiskt enligt plan. Jag har fått en hel del högintensiv träning denna vecka och ville hellre få in ett långt och lagom lugnt distanspass. Vaknade upp till rätt trist väder så istället för att dra ut i kallt regn tog jag det lite lugnt. Åkte hem till Mor och Far och kikade på Chinas Grand Prix. Jag har så länge jag minns haft en kärlek till Ferrari, kul när de börjat ta in på Mercedes som var tråkigt överlägsna förra säsongen. Vår svenska formel 1 förare, Marcus Ericsson har ju en hästmotor för framdrift också. Så det är dubbel glädje!

Nu har vädret blivit bättre så då blir det distanspass nu istället! Ha en fortsatt trevlig söndag! DSC_1539

Hästar är snabba!Jesper_Andersson_DSC_1528

Annons

Jesper_Andersson_DSC_1525

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.