Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Resultat från Swe cup Alingsås

Dag två här i Alingsås. Tack vare gårdagens tiondeplats kom jag fram så pass att jag fick starta längs fram i första startled. Hade lite otur efter en tredjedel av första varvet då en framför mig gjorde en kullerbytta och mitt styre fastnade i hans bakhjul. Fick trassla ut det och kunde gasa sen. Dock var jag lite trött idag och det gick tungt. Fick en jävla sprutt på halva sista varvet då jag körde om tre pers! 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.