Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Resultat Borlänge tour

Donaldh Andersson var redo med kameran:) 

Nu har vi kört andra etappen här på Borlänge tour. Det var varmt, riktigt jävla varmt! Det gick bättre än vad ja trodde det skulle gå. Gjorde ett bra race och kunde hålla ett jämnt tempo under hela racet. Tror nästan att mitt snabbaste varv var sista eller näst sista. Nu ska ja ladda om inför morgondagen! Sista etappen… Och monacos Grand prix! En bra morot, om ja cyklar riktigt snabbt kommer ja hem tidigare och kan se racet! Haha! Dubbel morot;) här kommer resultatet. Junior och damelit hade inte kommit upp tyvärr. Tack till alla som hejar på längs banan! Det är guld värt!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.