Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Rensar vidare

När jag köpte min D800 tänkte jag först att jag skulle ha kvar min D90 för att kunna köra med dubbla kameror och olika brännvidder när jag var ute och fotograferade… Men det känns nästan lite i lyxigaste laget. Därför tänkte jag göra ett försök att även sälja den, utöver bilen och diverse cyklar och cykeltillbehör :). Mycket prylar till salu nu. En tävlingssäsong kostar en hel del och varje krona som ligger och samlar damm i form av oanvända prylar behövs verkligen!

Kamerautrustningen består av följande;
Nikon D90 kompletterad med batterigrepp
18-70mm f3.5-4.5
50mm f1.8
SB 400 blixt
Kameraväska
Stativ

Har lyckats ta några bilder jag är nöjd med 🙂 Skicka ett mail till [email protected] om du är nyfikon.

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.