Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Regn och vila

Utomhus regnar det för tillfället imponerande mycket! Vattentunnan påminner om en fontän. Men regn är bra, då växer det på åkrarna…så att ja i förlängningen kan baka bröd! regnet gör det dessutom enklare att verkligen vila på vilodagar;) Blir istället  en del jobb, skriva till Cycling plus bland annat:) Bilden är på dagens konstverk, hehe

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.