Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ränneslättsturen

Nu är vi på väg hem från Eksjö, har stannat vid Höganloft med vacker utsikt över tranås och ätit pastasallad. Morgonen bjöd på en bra uppladdning, den sedvanliga gröten med banan och kanel och en äggsmörgås. Blev lite stirrigt innan starten då ja glömde byta bromsklossarna igår och fick göra det nu på morgonen. Men med nya klossar på var ja fit for fight. Lite kallt men ja hade bestämt mig för att köra kort kort men med ett linne under. Starten gick och ja låg med i fram. Det är kul för ja kan ligga med längre och längre för varje tävling som går och med allt snabbare cyklister. Fick släppa täten efter några mil och kom i en grupp där jag och Stefan Carlsson fick dra en hel del. Tyvärr fick han in en kvist i kassetten lite senare och försvann. Den stora gruppen som hängde på blev mindre och mindre och tillslut var vi fyra pers, varav tre körde och en i stort sett bara åkte med….wheelsucker. Men Darwins teori såg till att han tre kilometer från mål försvann i en vurpa. Tråkigt…hehe. Ja fick då en lucka och ja älgade på så gott ja kunde men med i gruppen fanns Johan Andersson från Kvänum som är imponerande stark! Han lyckades köra ikapp mig och tyvärr förlorade ja spurten mot honom. Resultatlistorna hade inte hunnit komma innan vi drog men ja tror det blev topp-tio. 

Annons
Sista biten innan mål
Tranås
Mummms:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.