Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Pryleriet fortsätter!

I det här inlägget kunde man läsa om min tokigt häftiga bricka som min sponsor Upplands Vattenskärning hjälpte mig att skära ut. Jag tänkte att mycket mer imponerande än så kan väl ingen pryl bli? Eller? Idag var DHL här och kastade av ett paket innehållande ytterligare en pryl. Den här gången är det verkligen något utöver det vanliga! En framgaffel av märket Lauf. Jag ska testa och skriva om den i AlltOmMTB. Jag kan snabbt förklara hur den fungerar för de som aldrig sett denna spännande skapelse. Den delen av gaffeln som går upp genom styrhuvudet är tillverkad av kolfiber och är stel. I denna sitter sedan 12 st glasfiberblad som i andra ändan sitter i den aktra kolfiberkonstruktionen i vilken man fäster hjulet. När underlaget blir ojämnt skuvas parallellogrammet och den aktra delen gör sig upp och ned och tar således upp stötar. Man får 60 mm slag och vikten är under ett kilo. Jag har hunnit ut och kört en timme på den och det var en upplevelse! En positiv upplevelse! Mer än så vill jag inte avslöja, ni får läsa resten i Alltommtb 🙂

Annons
Självklart har jag mer kaffe också, två koppar imorse, fyra vid lunch och en nu på eftermiddagen…
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.