Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Prylbögar…kolla det här!

Jag kan inte förneka att jag är lite utav en prylbög. Det kanske är fånigt men jag gillar prylar, spännande lösningar och onödiga saker. Pannlampor (ja, jag har några), radiostyrda prylar (jepp, det finns sådana med), smartphonestyrda kontakter i hela huset….jag slutar där…för att inte förstöra alla chanser till framtida relationer… Eller det var ju en sak till. Det senaste tillskottet. Det är kanske inte en pryl egentligen men den kommer helt klart ge mig en nördstämpel. Jag var förbi en av mina egna sponsorer, Upplands Vattenskärning. Det här med vattenskärning är ju tokigt häftigt, i deras verkstad finns dessutom en CNC fräs så det är inte överdrivet långt ifrån något typ av himmelrike, tänk vad man kan göra, bygga och konstruera där! De hjälpte mig i alla fall att skära ut detalj i rostfritt. Jag gjorde först ritningen i CAD program, skickade den och några minuter senare var detaljen utskriven. 4 mm tjockt rostfritt stål och för maskinen är det som att skära i smält smör 😉

Annons
Maskinen redo!
Vad tusan är det för något? Att det är min logga är ju rätt uppenbart… Hmmm, Vad är alla hål till för?!
Gött! Ska de vara finkaffe, så ska det!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.