Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Provkört SM-banan

Nu har jag och Wengan varit och provkört morgondagens bana på vilka Svenska Mästerskapen i Cyclocross kommer avgöras imorgon. Långt ifrån den roligaste banan jag kört men det kommer bli kul ändå, hoppas på bra väder och mycket publik så kommer det bli kanon! Det är en hel del gräsytor där det studsar ordentligt till och från, en del grusväg och några små motlut där man i alla fall idag kunde cykla. Nu är vi åter hemma, Wengan har fått provskjuta min paintballmarkör och nu blir det snart hetspingis!

IMG_5586 IMG_5591

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.