Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Provkört SM-banan

Hej hopp! Har varit lite tyst här men nu har jag något roligt att berätta, idag har jag och Axel Lindh varit nere i Isaberg, Hestra och provkört banorna för SM i XCO och XCE. Banan är rolig men skiljer sig en del från de tidigare SM-banor jag kört. Den är nästan till 100% “konstgjord” eller byggd. Den inleds med 16 serpentiner innan man vänder runt och får en snabb utförskörning. Man kommer ut på ett stort öppet fält där det är svängar med vallar, några tekniska inslag och snart är det faktiskt dags för nästa varv. Inget är direkt svårt, vi körde allt på första försöket utan att tveka, är väl bra men samtidigt lite tråkigt. De som är tekniskt begåvade får inte så stor nytta av det här… Men kul är den och jobbig, finns ingenstans att vila…  Tog självklart fram kameran och for runt lite med den också! På hemvägen stannade jag och Axel till vid Hornborgasjön och avnjöt en god “i fält-kaffe”! KANONDAG!Jesper_Andersson_DSC_5557 Jesper_Andersson_DSC_5562 Jesper_Andersson_DSC_5588 Jesper_Andersson_DSC_5603 Jesper_Andersson_DSC_5613 Jesper_Andersson_DSC_5635 Jesper_Andersson_DSC_5668 Jesper_Andersson_DSC_5679 Jesper_Andersson_DSC_5686 Jesper_Andersson_DSC_5717 Jesper_Andersson_DSC_5733 Jesper_Andersson_DSC_5740 Jesper_Andersson_DSC_5743 Jesper_Andersson_DSC_5748 Jesper_Andersson_DSC_5795 Jesper_Andersson_DSC_5799 Jesper_Andersson_DSC_5817 Jesper_Andersson_DSC_5853Jesper_Andersson_DSC_5931

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.