Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Provkörning och vila

Vi inledde dagen här nere med två varv på banan. Idag när vi var där var den bandad och då vet man vart man verkligen kommer kunna köra under tävlingen. Ja känner att ja har bra koll på vart ja ska köra, vilka spår ja ska ta och så vidare. Vi har dock hört att det eventuellt kommer bli storm imorgon:s Ja har precis servat cykeln lite, bytte bromsklossar då leran som uppstår om det skulle regna imorgon äter upp klossarna väldigt snabbt. Efter cyklandet har ja haft lite småtrist. Försöker ta det lugnt och vila men det är lite svårt…imorgon ska ja försöka gasa ordentligt sen är det tyvärr hemresa på måndag.

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.