Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Provkörning av helgens bana

Nu har vi varit ute och rullat några varv till på banan. Nu känner jag att jag har bra koll på hela banan. Det är en rolig men tung bana, mycket upp och ner. Körde tre varv sedan gjorde jag en liten framvagnsjustering och rullade sedan ytterligare ett varv. Det var tokigt fint väder på förmiddagen, varmt som tusan! Nu har det dragit in lite moln. 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.