Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

PRO-invasion och finfrulle

Tisdag och därmed lite löpning upp till simhallen för att plaska. Gick lite halvsegt i början, alltså här hemma! Men så fort ja kommit ut i friska luften kom ja igång! När jag hade gjort ungefär halva passet i vattnet ljöd flyglarmet och invasionen var ett faktum. Det var varken ryssen, tysken,  eller Bellman… Inom loppet av några längder fylldes bassängen med pensionärer och istället för att vara själv var jag nu en av många:) men det gick bra. De höll sig på sin kant och jag kunde fortsätta plaska på min sida. Jag har inget emot pensionärer men det finns de som är så att säga….gladare och de som är mer o-glada. Och ja skulle ljuga om jag inte erkände att jag gillar den som sa att jag for fram likt en torped i vattnet mer…än den som med ett litet leende sa att idrottsmän oftare dör i unga år…

Nu ska jag avnjuta en sen men god frulle! Nycentrifugerad juice, ugnsbakad gröt, kaffe….på en tisdag?!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.