Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Point to point 2 och foto

En sen rapport från dagen men det har sin anledning. Först kommer en tävlingsrapport. Dagens race var riktigt hårt inledningsvis. Benen börjar bli ordentligt möra och jag vet inte riktigt hur morgondagen skall gå då det är ett köttigt XCO. Efter vad som upplevs som en klättring i en halv evighet drar banan in på en stig och istället för att bara gå uppför går banan då på en teknisk stig uppför. Jag är i alla fall grymt nöjd över min tekniska cykling uppför idag. Jag cyklade hela vägen upp till toppen även om jag blev tvungen att ropa några andra cyklister ur vägen på min resa dit. Sedan väntar en lång och tokigt rolig utförskörning. Det gick riktigt bra utför, jag hade grymt bra flyt och kunde stå på bra till det att jag körde en framhjulspunka, skit också! Tappade en hel del tid men kom upp på hjulen igen och körde i mål. Efter lita slappande hemma i lägenheten drog vi alla iväg till Voroklini och jag fick fotografera av mig lite. Trots kommentaren här på bloggen från igår om att träning och fotograferande inte är kompatibelt så gick det ändå hyfsat att både cykla och fotografera idag! Konstigt?!

Får det lov att vara en tugga? Alexandra Engen och Axel

Annons

Det här kan vara en av de bästa bilderna jag tagit…

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.