Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Påväg på påskläger

Nu är jag och Wengan på väg, efter en morgon som inleddes med pingishets! Haha. Först en sväng för att plocka upp hans cykel som kom bort sen ska vi förbi Concept store i Stockholm. Sen bär det av mot Örebro och läger med RedRabbitRacing:) ska bli tokigt kul! Skärtorsdag idag också!! Ha nu en riktigt glad, trevlig och cykelfylld påsk! Och missa inte formel 1!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.