Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

På’t igen!

Vaknade upp igår, dvs dagen efter ränneslättsturen och kände mig rätt sliten. Trött i ryggen och benen hade självklart sett bättre dagar. Efter loppet i söndags hände nå helskumt! Det började sticka i hela kroppen. Typ som när kroppsdelar kommer till liv igen efter att ha varit bortdomnade:s aldrig varit med om nå liknande! Igår blev det bara ett lugnt rullpass. Var förbi xkross, en av mina sponsorer. Xkross är de suveräna sportglasögon ja alltid använder i samband med träning. Fick med mig några grymma prylar ja ska fotografera nu på förmiddagen så får ni se de lite senare;) istället får ni kika på mitt senaste lattemästerverk! Fick till skumningen och den dubbla espresson kanon, bara hällningen som är fortsatt svår. Tur att man har fantasi, tanken var såklart att göra en Michelingubbe eller marathonlöpare hela tiden;) inte alls ett misslyckat hjärta… Haha! Snart ska ja upp och kötta med MIA, tycker inte det är så tråkigt som en del verkar göra att köra testcykel. Bra kvaltitet och tidseffektivt;)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.