Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Påsken närmar sig!

Så är det, påsken är på g och idag när jag var upp till Mssport en sväng fick ja både ett påskägg fullt med godis samt att chefen hjälpte till att pynta hjälmen lite. Fånig och barnslig som man är så lät ja dem sitta kvar medan ja cykla hem. Tror ja har förlängt livet på några stycken en del…om det nu stämmer att ett gott skratt förlänger livet. Haha! För några dagar sedan var ja ut och avverkade lite björkskog som ja tog in och prydde med fjädrar, blev även fjädrar på några andra ställen. Nu tänkte ja göra egen marsipan så att ja kan göra kycklingar!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.