Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Pannlamperace på g!

Nu är det snart dags igen! Fjärde deltävlingen av norrort lightbulb står på kvällens schema. Den här gången är det Gunnar Töjren som står för kalaset och vi kör på deras tokigt fina bana uppe i Kvisthamra – Norrtälje. Banan går precis vid och delvis på slalombacken. Batterierna är laddade och jag hoppas att ni läsare är laddade och kan förgylla min afton med att vara med och gasa ikväll! Mer info finns här http://cknorrtalje.blogspot.se/2014/11/norrort-lightbulb-norrtalje.html?m=1

Annons
Får se vilken cykel ja ska ta….

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.