Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Den dagen som började bra blev bara bättre. Efter kyrkklockejobbet svängde jag förbi Uppsala och införskaffade bland annat en ny pilatesboll. Jag har en sen tidigare men den har nog legat lite för mycket på garagegolvet… Jag har lagat den tidigare med Stan’s men nu var det dags för en ny. Den gamla? Jag har alltid funderat över hur stor en sån där boll kan bli. I filmen nedan får man ett tydligt svar! Hade planer på monarktrampande idag också men benen sa ifrån. Nu ska jag jobba vidare med lite tidningsarbete:)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.