Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Packad och glad

Nej, ni känner mig bättre än så…men jag har packat och är snart klar här i turkiet för denna gång. Idag var det inget vidare väder. Vaknade tidigt då världskriget bröt ut, försökte somna om men då fienderna fortsätta bomba i närheten av hotellet klev jag upp. Drog bort gardinerna och såg att det inte alls var krig utan bara ett oväder. Det regnade imponerande mycket och blixtrade en hel del.Tror den slog ned i nån mast eller liknande precis intill hotellet en gång för det var verkligen ljud och bild samtidigt. Lite mysigt att sätta sig på balkongen och spana ut över misären. Det blev ingen cykeltur utan istället testade jag hotellets löpband. Jag har sprungit ytterst lite på löpband då jag föredrar att vara utomhus, egentligen oavsett väder…men det var kul att prova, jobbigt som tusan och jag blev helt jävla sjöblöt! Ikväll är sista kvällen är i Kebapland så då tänkte jag ut på byn och testa en Kebap. Så är det, här nere står det inte kebab på skyltarna utan Kebap. Sen blir det formel 1 loppet som jag äntligen lyckats få ner på datorburken!

Bigger isn’t always better…

Annons
Eller?
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.