Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Påbörjar resan mot Vårgårda

Tänkte säga att ja kommit halvvägs men det vore en lögn! Ja är redo för omlastning i alla fall och nu väntar bara den dryga bilresan ner till Vårgårda! På söndag går första deltävlingen ur svenska crosscountry cupen och det är alltså i Vårgårda det ska trampas. Som ja minns banan så är den rätt tung men grymt kul. Det finns bland annat ett hopp och ja tyckte mig se ytterligare några hopp när ja var där förra veckan:) Det tunga består bland annat i att man ska upp för en liftgata vid ett tillfälle! Nu under skrivandets gång har ja intagit platsen i framsätet och tittar på finvädret utanför bilen. Kul att de får Fint väder på Smackrundan som går av stapeln idag! 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.