Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

På väg!

Morgonen tillbringades delvis på MIA, länge sen ja hade lite mys med henne. Nu är vi på väg ned mot Eksjö för att köra ränneslättsturen.  Åker med Morgan och Sofie, den gamla Viton som gick under smeknamnet porrbussen är ersatt med en nya Vito, lite mindre porrig men något bekvämare;) var förbi min sponsor Cykelhuset och plockade ut ett ställ av deras nya kläder! Tokigt snygga och det blir en snygg matchning! Det blir provkörning av detta ikväll och det kommer även sitta på under tävlingen imorgon!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.