Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

På uppdrag med DH-landslaget!

Spännande helg! Har åkt med Svenska downhillandslaget ner till Schladming i Österrike för att plåta! Rena drömmen att få plåta downhill! Bilderna är för förbundet och dess sponsorer men en och annan bild ska jag kunna bjuda på. Ni får gå in på www.Scf.se eller svenska cykelförbundets facebooksida för fler bilder. Nu är trackwalken avklarad och snart ska ja ut och plåta träningen! KUL!_JAN0034_Jesper_Andersson_Jesper_Andersson JAN_3923_Jesper_Andersson_Jesper_Andersson _JAN0039_Jesper_Andersson_Jesper_Andersson JAN_3940_Jesper_Andersson_Jesper_Andersson

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.