Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Fick till ett härligt bonkpass i förrgår, inte något att eftersträva egentligen men att efter ett sådant pass få komma in i värmen, äta något, ta en dusch och sedan bli människa igen har ändå sin charm! Igår eftermiddag blev jag lite risig på ett mindre charmant sätt. Jag sammanfattar det fåordigt med att säga att jag sannolikt ätit något dåligt… sen får ni använda fantasin om ni vill. Jag hade planer på att åka till Knivsta för att köra Knivsta CK’s motionslopp; Sixtenloppet. Hade varit roligt eftersom de fått till en riktigt fin och rolig bana. Men även om jag känner mig pigg just nu så har jag sannolikt inget att säga till om när intensiteten går upp.. Typiskt! Skulle ju kunna testa men nästa helg är det öppna spjäll på cyclocrossen som gäller och jag vill inte riskera att dra på mig något värre. Kul att crossandet är i full gång! Missade första helgen men hoppas kunna köra återstående race, cross är ju förj*vla kul! Ha en fortsatt trevlig söndag!

Morgonens kaffe, längesen jag gjorde en Cappuccino!

Jesper_Andersson_DSC_3202

Annons

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.