Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

På plats i Turkiet, nakenchock!

Det blev en lite halvdryg resa, fick ett ganska långt stopp i Istanbul, men nu är jag på plats på hotellet! Det är varmt som tusan ute och än så länge har jag bara spanat in några av poolerna och deras besökare 😛 Cykel är monterad och nu ska jag ut och rulla en sväng. Skapligt trött efter resan som började igår kväll/natt. Sömnen halvvikt på ett flygplan är inte den bästa. Men jag bad på arlanda om att få sitta vid en nödutgång vilket jag fick göra på båda flygningarna. Gott om utrymme för mina korta ben!
Här kommer den, nakenchocken. Har ni någonsin sett en Corratec utan kläder?!

Nothing to declare här inte
Inte ens långben skulle nått fram!
Utsikten från hotellrummet
Oj vad torr jag ska bli!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.