Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

På plats i Kalavasos, Cypern

Tillbaka på denna vackra ö! Kom fram inte alltför sent och väl på flygplatsen stod Börje Ekstam och tog emot mig. Känner ni igen namnet? Kanske har ni kört långloppscupen och lyssnat till Oscar Ekstams ljuva speaker-stämma….det här är hans far 🙂 Han driver företaget Cycle in Cyprus där man kan få hyra cyklar och få guidade turer med mera. Kom till Kalavasos som byn där jag bor heter. En hyfsat liten by med små gator. Vi traskade upp på en liten gata förbi stadens kyrka (ska nog kolla skicket på kyrkklockorna senare), in bakom en dörr och vidare till en liten innergård. “Här bor du” sa Börje och jag blev lite smått häpen av min fina och mysiga lägenhet. Hade föreställt mig en enkel och opersonlig lägenhet men det här är ju kanon! Mysig uteplats, en säng bred så man kan ligga på vartenda håll utan att nå kanterna och till och med ugn! Så det går ingen större nöd på mig för tillfället. Cykeln plockade jag ihop igår kväll, så grymt sugen på att komma ut och köra lite men först måste jag ta mig till affären och bunkra upp lite. …Läs mer

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.