Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

På plats i Eksjö

Nu är vi på plats nere i Eksjö. Har kommit till en fin stuga som är helt nybyggd. Nummerlapparna är uthämtade och vi har varit ner på ica och tömt godishyllan. Vädret är inte överdrivet roande, det regnar till och från men imorgon ser det ut att bli bättre iaf. Nu blir det lite slappa och sen lite middag och uppladdning inför morgondagen. Håll tummarna imorgon!

Annons
Lunchpaus på vägen ned

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.