Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

På fotouppdrag med CK08

Var ju iväg på förmiddagen och fotograferade en massa cyklande tjejer. Fick möjligheten att hoppa in i en bil och åka med som flygande fotograf, lite som på Tour De France! Det måste vara rätt så påfrestande för Tourens fotografer. Jag satt och snurrade med i en timme halvt hängande ut ur bilen och kände mig lite yr bara på den lilla stunden. Tjejerna trampade på som tusan! Så här såg det ut! Om ni vill använda bilderna i sociala medier så glöm inte att ange fotograf samt att ni hittat bildern på www.jeppman.com

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.