Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

På bmx-bana och har kul

Hängde på Axel och Wengan idag in till Älvsjö bmx-bana för att trampa lite. Det är riktigt kul men också väldigt krävande att cykla på det sättet. En gång körde jag tre varv  Wengan och framförallt Axel hoppade som tokar, riktigt imponerande att se! Även Ville-Pille var där och körde en del. Var även förbi en stor skatepark på vägen hem, minns inte vad den hette men det var tydligen extremt viktigt att det var en skatepark i alla fall….där man inte får cykla…Nu har jag precis sålt iväg min älskade landsvägscykel, tror den nya ägaren kommer bli ytterst nöjd. Nu är det bara resten av cyklarna kvar, haha

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.