Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

På besök i Småland

Kom ner till Växjö igår eftermiddag, var med på Växjö orienteringsklubbs träning, hur gick det till? Är här nere i jobb men passade på att besöka min “arbetsgivare” på Cycling plus som dessutom är tränare i orienteringsklubben. Det blev löpning med fokus på styrka med grodhopp, höga knän och en del andra spännande övningar. Nu är det jobb som gäller! 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.