Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Övning ger…

Inte färdighet vad det verkar.. Men övning ger åtminstone många koppar kaffe! Testade på kul att använda sojamjölk som visade sig vara riktigt snäll att skumma! Övningen har förstås gett vissa framsteg. Lägstanivån har höjts men spetsen är fortfarande rätt trubbig. 

Annons
Igår blev jag utmanad på ALS ice bucket challenge också… Tackar! Jag som har svårigheter med att komma ner i en uppvärmd pool;) haha. Ja ska nog hitta på något.. 
Fick paket igår också, innehållande två förstoringar. Kul att se vad d800an kan åstadkomma! Vilken upplösning!
Nu ska jag snart ut och cykla en sväng:)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.