Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Överambitiöst?

Var ute och räfsade i skogen efter att ja ätit lunch. Kanske kan verka lite överdrivet men det finns en tanke bakom beteendet. Folk är ju lata av naturen, ser man en fin stig så går säkert nio av tio hellre där än genom obanad terräng. Om folk går längs Trollstigen och även kan fortsätta med det när snön kommer så får ja ju indirekt hjälp att hålla banan cykelbar? Ja är ingen beteendevetare men ja hoppas det ska funka;) haha! Så ni som inte har något för er… Kom och gå i skogen, eller ännu hellre cykla i skogen!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.