Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Otippat distansmöte :)

Lördag och vad passar bättre än att gränsla en fatbike hela förmiddagen? Efter ett litet styrkepass klädde ja på mig, rullade iväg och mötte upp Morgan och Allan. Vi rullade mot ängsjö och vidare mot Kallhäll. Testade en för mig helt ny riktning och väg, ner mot Görveln. Stannade till och beskådade Görvelns slott innan vi for upp för den lilla skidbacken som låg strax intill. Vi fortsatte längs Upplandsleden där vi helt plötsligt stötte ihop med Jesper Johansson och två till ja missade namnet på. Vi slog följe och självklart blev det en del hets. Spurter, sprätt uppför backar. Astungt med fatbike men väldigt kul! Slog följe rätt länge innan det blev dags att vika av norrut och hemåt. Nu blir det kaffe, sen framstupa viloläge några minuter!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.