Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Optimerad helg!

Vilket härligt väder! Det här ser ut att kunna bli en riktigt härlig dag! Är nu på väg mot kistamässan, starten går ju inte fören 1230 så ja tänkte att ja borde hinna kika lite på mässan innan ja ska ut och kladda ner mig. Det här blir en bra helg, det känner ja på mig. Cykelmässa, cykeltävlingX2, formel 1! Plus att Jeppmans gasthaus är fullbelagt med trevliga cyklister! 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.