Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Oj vilket år!

Annons

Swisch boom och gott nytt år! Nu har det blivit dags att skriva 2015. Jag som precis har vant mig att skriva 2014… Typiskt! Det har varit ett händelserikt år med många roliga händelser! Såklart en hel jävla del cykel och träning! Harbland annat cyklat på Cypern, Österrike, Thailand, Spanien och såklart i vårat fina Sverige! Långloppscup, en del xc cup och en riktigt lyckad cx cup! Även om det började smått innan nyår så har jag gått från tepåsedoppare till kaffenörd. Jag har tagit en hel del bilder med min älskade nikon d800. Var iväg en sväng till Ungern och kikade på formel 1 tillsammans med päronen. Nu på sista delen av året har jag anordnat Norrort lightbulb, pannlampecupen som blev väldigt uppskattad. Har också börjat simma lite mer och fatbajkat massor. Snart drar ja ju ner till Schweiz för att köra Snow Epic! 

Jag har samlat ihop lite bilder från det gångna året. Det har ju blivit en och annan bild men här kommer några av godbitarna. Har i skrivande stund inte tillgång till hårddisken med alla bilder så vissa händelser finns tyvärr inte med.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.